Meer resultaten voor interessetest

interessetest
Test uzelf.
Hobby interesse test waar kun jij van genieten? Wat is je hobby? 123test.nl. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. th
Waar kun jij van genieten wat is je hobby test het
I Like basic.
website description
KIT-V Korte Interesse Test Visueel.
Verwachte levertijd meer dan 5 werkdagen. Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Visuele beroepen interessetest op basis van fotorepresentaties. Zowel online als via de pen-en-papier-methode af te nemen. Gebaseerd op de methodiek van de KIT. Een beroepen interessetest is een snel en efficiënt middel om richting te geven aan een loopbaan reïntegratietraject of aan scholing of inburgering. De non-verbale visuele test is uitermate geschikt voor cliënten die het Nederlands in mindere mate machtig zijn. Daarnaast is de KIT-V zeer goed bruikbaar voor cliënten met een lager opleidingsniveau die zich op basis van een verbale omschrijving minder goed een voorstelling kunnen maken van beroepsactiviteiten.
Yubu.
Interessetest Hogeschool van Amsterdam.
Bij het kiezen van een studie is het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing neemt. Je doet dat door verschillende acties te ondernemen. Een interessetest kan dan een goede eerste stap zijn. Je bent binnenkort of recent geslaagd voor je havo vwo of mbo en wilt gaan studeren maar weet nog niet bij welke opleiding. Je kunt deze test ook maken en nabespreken als je al eindexamen hebt gedaan maar nog niet eerder hebt gestudeerd.
Bekijk mijn resultaten van de Interessetest Interessetest.
Klik op de foto's die bij jou passen. Kies er nog minimaal 7. Je hebt 0 foto's geselecteerd. Kies er nog meer als je wil. Er zijn reeds 50 van de 50 statements gekoppeld aan de interessetest. Je wil tolken voor de Brusselse zanger Stromae of de Amerikaanse president Obama. Je wil een brede opleiding en bent geïnteresseerd in de mens en de maatschappij. Boekhouden winst BTW jaarrekening?
Is een interessetest iets voor mij? ROC Friese Poort.
Maak dan vrijblijvend onderstaande interessetest dan weet je daarna welke opleidingsrichting bij jou past. De interessetest duurt ongeveer acht minuten. Nadat je de test hebt gemaakt krijg je direct per e-mail je rapportage. In de rapportage staan jouw favoriete beroepssectoren waarna je via een link direct kunt bekijken welk scholingsaanbod ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen jou kan bieden in deze sector. Misschien komen je interesses niet helemaal overeen met je capaciteiten / niveau. Je interesses kunnen bijvoorbeeld liggen bij verkopen of techniek terwijl je denkt dat je er eigenlijk helemaal niet zo goed in bent.

Contacteer ons