Resultaten voor studie opleidingen

studie opleidingen
Opleiding Interactie-academie.
De Interactie-Academie organiseert een rijk aanbod aan opleidingen. U bent van harte welkom in Antwerpen maar ook in Utrecht! STUDIEDAG TUSSENMENSELIJK GEWELD. Initiatie en zomercursussen. Opleidingen in counseling en psychotherapie. Bemiddeling, mediation en conflicthantering. Focus op de leefwereld van kinderen.
overzicht Hogeschool Gent.
Internationalisation op de campus. De smaak te pakken. Terug van weggeweest? flexibel verder studeren. in de kijker. wie is wie. Op zoek naar expertise? Stages en bachelorproeven. workshops voor leerlingen. studiedagen voor leerkrachten. partner in studiekeuzeproces. HoGent en haar alumni.
Vorming Training Opleiding Vlaams Centrum Schuldenlast.
Opleidingen volgens jouw specifieke behoeften. Naast de opleidingen die door het Vlaams Centrum Schuldenlast georganiseerd worden in het open aanbod, is het ook mogelijk om opleidingen te laten organiseren in je eigen OCMW/CAW of voor een aantal OCMWs/CAWs uit jouw regio.
Opleidings en vormingsaanbod Universiteit Antwerpen.
Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: milieu en gezondheidswetenschappen. Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: moleculaire en cellulaire biomedische wetenschappen. Nederlandstalige opleiding met opleidingsonderdelen in het Engels, met schakelprogramma Master in de biomedische wetenschappen: molecular imaging Uitdovend.
SYNTRA Limburg Uw opleiding, onze zaak.
Tijdens de infodag op dinsdag 29 augustus 18u-21u leer je de docenten kennen, praat je met medecursisten en kan je de lokalen bekijken. Je krijgt in alle campussen ook uitgebreide informatie over de opleidingen zelf. Foto's' van cursistenwerken, evenementen en opleidingen, enz.
Opleidingen. PXL.
PXL-MAD School of Arts PXL-Media Tourism PXL-Music PXL-Social work. Bachelor Bachelor en Master of Arts Bachelor na Bachelor Postgraduaat. Specifieke lerarenopleiding Werken en studeren Graduaatopleidingen HBO 5 Kortlopende opleidingen. Studiedagen en symposia Seminaries en workshops. 32 11 77 55 55.
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool.
T 32 3 613 13 13. Onderzoek en expertise. Voor toekomstige studenten. Schrijf je nu in. Opleidingen per soort. Navormingen en studiedagen. Bekijk alle opleidingen. Opleidingen per interessegebied. Zoek een opleiding. Inschrijven aan KdG. Hoeveel kost het? Infomomenten: infodag, openlesdag.
Onze opleidingen Opleidingsinstituut van de Federale Overheid.
Train the trainer. Het federale personeelsstatuut. Home / Onze opleidingen. Klik op een domeintitel om alle opleidingen binnen een domein te zien. Train the trainer. Het federale personeelsstatuut. Het Studie en Documentatiecentrum van de FOD PO. Studentenstage bij het OFO.

Contacteer ons