Zoeken naar studeren buitenland

studeren buitenland
Kan ik in het buitenland studeren? voor leerlingen secundair onderwijs Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Op eigen houtje. Je kan ook op eigen initiatief voor een paar maanden of een jaar in het buitenland studeren. Op de Go Strange-website en in de Go Strange-infogids van JINT vzw vind je een overzicht van mogelijke programmas en organisaties.
Studeren in het buitenland Studentenportaal.
U bent hier. Studeren in het buitenland. Als je voldoende credits hebt verworven kan je in aanmerking komen voor een studie of stageverblijf in een andere gemeenschap in België of in het buitenland. De uitwisselingen passen in het kader van het internationaliseringsbeleid van Odisee.
Studeren in het buitenland, hoe begin ik er aan? Jongerengids.
Studeren in het buitenland., hoe begin ik er aan? Je bent hier jongeren Leren School en studiekeuze Studeren in het buitenland, hoe begin ik er aan? Voel je de kriebels om je grenzen te verleggen? Er bestaan heel wat mogelijkheden om in het buitenland te studeren.
buitenland Hogeschool Gent.
Voor je naar het buitenland vertrekt, moet je thuis heel wat praktische zaken voorbereiden. Stel jezelf eerst een aantal belangrijke vragen: waarom wil ik naar het buitenland, wat is het doel van mijn verblijf in het buitenland en wat kan en wil ik studeren in het buitenland?
Naar een middelbare school gaan.
Studeren aan een universiteit. Op taalreis vertrekken. Verblijf in een gezin zonder lessen. Werken / stage lopen / au pair zijn. Een wereldreis maken. Een gaststudent ontvangen. Vertrekken in een groep. in het Taal. Verenigde Arabische Emiraten. Kies je ervaring om uitgebreid te kunnen zoeken. Verfijn hieronder je zoekcriteria. VERFIJN VRIJBLIJVEND JE ZOEKCRITERIA. Naar een middelbare school gaan. Leeftijd bij vertrek. Gecombineerde Schoolprogramma's' Academix. Zoeken De criteria herinitialiseren. Al onze projecten in het buitenland.
Informatie voor Vlaamse studenten die in het buitenland willen gaan studeren of stage lopen Studeer in het Buitenland Flanders Knowledge Area vzw.
informatie voor studenten aan Vlaamse hogeronderwijsinstellingen. die in het buitenland willen gaan studeren of stage lopen. Handboek Studie en stage in het buitenland. Praktische handleiding voor studenten aan Vlaamse hogeronderwijsinstellingen die in het buitenland willen gaan studeren of stage lopen.
Howest.be Studeer in het buitenland.
Via Erasmus kan je aan één van de Europese partnerhogescholen van Howest gaan studeren voor een periode van minimum drie maanden tot maximum een academiejaar. De studiepunten behaald in het buitenland ECTS credits worden volledig erkend door Howest, zodat de opleidingsonderdelen die je aan Howest op dat moment niet hebt kunnen volgen, niet moeten worden ingehaald.
Studeren in het buitenland European Commission.
Je studieverblijf in het buitenland moet relevant zijn voor je opleiding en je persoonlijke ontwikkeling en deel uitmaken van het studieprogramma dat je volgt. Je eigen hogeschool of universiteit en de instelling voor hoger onderwijs waar je gaat studeren, moeten onderling een interinstitutionele overeenkomst gesloten hebben voordat je er met Erasmus kunt studeren.

Contacteer ons