Meer resultaten voor Open Universiteit

Open Universiteit
Spirax-Sarco: open universiteit BEMAS Bridge to worldclass Maintenance and Asset Management.
De opleidingen en technische verhandelingen zijn in 10 verschillende talen beschikbaar. In het opleidingscentrum in Zwijnaarde organiseert het bedrijf de open universiteit, waar mensen zich kunnen bekwamen in de specifieke wereld van het gebruik van stoom en condensaat in de procestechniek.
Studiecentrum Open Universiteit Hasselt.
Wil je meer weten over de Open Universiteit? Stel je vraag via deze link. Studeren aan de Open Universiteit. België" data-map-stylegrayscale" data-zoom15" styleposition: relative; overflow: hidden; height: 294.25px." Open Universiteit Studiecentrum Hasselt. Martelarenlaan 42 3500 Hasselt. 011 26 81 62.
Studeren na de uren Klasse Archief.
Startende opleidingsstudenten krijgen een kennismakingstraject aangeboden om zicht te krijgen op afstudeermogelijkheden bij de Open Universiteit. Inlichtingen over de kennismakingstrajecten, lopende programmeringen en de zes studiecentra van de Open Universiteit in Vlaanderen vindt u op www.ond.vlaanderen.be/hoger_onderwijs/univ/ou.htm. De adressen van de verschillende studiecentra vindt u in Klasse 105 p.
Open Universiteit Concertgebouw Brugge.
Open Universiteit Poëtica van de lichamelijkheid in het oeuvre van Jan Fabre en Wim Vandekeybus. 14.00 Forum 6. 17.15 Verwacht einduur. Ingang via de Lantaarntoren van Concertgebouw Brugge ingang naast InUit Brugge, t Zand 34. In de jaren 1980 en 1990 creëren Anne Teresa De Keersmaeker, Jan Fabre, Jan Lauwers, Wim Vandekeybus en wat later ook Alain Platel spraakmakende voorstellingen.
Open universiteit.
Is er hier toevallig iemand die een cursus volgt aan de Open universiteit? k Ben eigenlijk nogal aan t twijfelen om dit al dan niet te beginnen. Maar er zijn een aantal dingen die me tegenhouden.: mijn leeftijd, eind deze maand word ik 33, wat hiermee wil zeggen dat ik aan mijn 40ste nog niet afgestudeerd zal zijn.
Open Universiteit StuDocu.
Zoek een vak binnen deze universiteit en vind er studie-documenten voor. Klinische psychologie 1: persoonlijkheidstheorieën en psychopathologie. Grondslagen van de psychologie: filosofie. Rechtsbescherming tegen de overheid. Biologische grondslagen: cognitie. Bijeenkomst overeenkomstenrecht 13-2-2017-1. Bijeenkomst overeenkomstenrecht 13-2-2017-1. Oefententame Biologische grondslagen Cognitie. Oefententame Biologische grondslagen Cognitie.
Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Open Universiteit Gent. Een universitair diploma behalen op eigen tempo? Het kan aan Open Universiteit. De Open Universiteit verzorgt afstandsonderwijs op universitair niveau voor volwassenen. Alles over opleidingen. Studeren aan Open Universiteit. Alles over studeren aan Open Universiteit. 2017 Universiteit Gent.
Open Universiteit Vlamingen in de Wereld.
U kunt direct starten! Studeren aan de Open Universiteit: flexibel, doelgericht en op academisch niveau. Ons studieaanbod bestaat uit cursussen, bachelor en masteropleidingen en korte studieprogrammas. Voor organisaties verzorgen wij maatwerk en bedrijfsopleidingen, toegesneden op uw organisatie, uw situatie en uw wensen.

Contacteer ons