Meer resultaten voor opleidingen afstandsonderwijs

opleidingen afstandsonderwijs
Opleiding bouw via afstandsonderwijs Jobat.be.
De formule is bedoeld voor werkenden. Het gaat om afstandsonderwijs via de pc, maar de studenten kunnen maandelijks vragen over de leerstof te komen stellen. Dit gaan we overigens opvoeren naar een tweewekelijks ritme. Het hele project past in de verdere digitalisering. Bij jobs als calculator of technisch tekenaar gaat het om veel computerwerk. Een trend die algemeen is. Vroeger was er in een schrijnwerkerij bijvoorbeeld vooral sprake van handenarbeid, nu gaat het om machines die bediend moeten worden. Ook opleidingen volgens deze trend.
Flextrajecten AP Hogeschool Antwerpen.
Kies dan voor het flextraject Verpleegkunde en behaal in 55, jaar tijd je bachelordiploma. Bij AP Hogeschool krijg je alle faciliteiten om je studie en je werk met elkaar te combineren. De nadruk ligt op avondonderwijs, afstandsonderwijs en zelfstudie. Lees meer over het flextraject Verpleegkunde.
Preventieadviseur: Multidisciplinaire basismodule afstandsonderwijs KAHOANB Wolters Kluwer.
Over Kluwer Opleidingen. Veiligheid, milieu en kwaliteit. Preventieadviseur: Multidisciplinaire basismodule afstandsonderwijs. vanaf 14-09-2017 HUB-KAHO Gent. van 9 tot 17 uur. Veiligheid, milieu kwaliteit. Preventieadviseur: Multidisciplinaire basismodule afstandsonderwijs. Deze basisopleiding Preventieadviseur omvat alle topics die u als preventieadviseur nodig hebt om uw functie goed uit te oefenen.
Centrum Voor Afstandsonderwijs onderdeel van De Ondernemersschool.
Je studeert op een flexibele manier naast je huidige baan of andere werkzaamheden. Voor sommige opleidingen is er ook de kans om de praktijk in te oefenen tijdens praktijkmomenten. Je betaalt via Centrum voor Afstandsonderwijs het laagste inschrijvingsgeld van de Benelux.
Opleiding Bouw nu ook in afstandsonderwijs Luca.
Via ons afstandsonderwijs krijgen mensen met werk nu ook kans op een diploma, weet opleidingshoofd Walter Mommaerts. Afstandsonderwijs specifiek ontwikkeld voor beroepsactieven. De professionele bacheloropleiding Bouwkunde kan vanaf dit jaar gevolgd worden in een flexibel studietraject dat afgestemd is op het ritme van mensen die werken.
Bachelor vroedkunde via afstandsonderwijs Kortrijk Vives Zuid.
Optioneel in fase. Bachelor vroedkunde via afstandsonderwijs Kortrijk 180 sp. Tot een bacheloropleiding worden toegelaten de personen die beschikken over.: een Belgisch diploma van het secundair onderwijs.; een Belgisch diploma van het hoger onderwijs van het korte type.; een Belgisch diploma van het hoger onderwijs voor sociale promotie met uitzondering van het getuigschrift voor pedagogische bekwaamheid.;
Afstandsonderwijs Odisee.
studeren binnen dit thema. en wel zo. in combinatie met mijn werk. Toon resultaat Wis voorkeuren. Facilitair management Afstandsonderwijs. Office management Afstandsonderwijs. Agro en biotechnologie Afstandsonderwijs. Voedings en dieetkunde Afstandsonderwijs. Lager onderwijs Afstandsonderwijs. Lager onderwijs Verkort traject. Secundair onderwijs Afstandsonderwijs.
Studeren en werken combineren SWITCH Arteveldehogeschool Gent.
SWITCH is er voor jou! Elke opleiding die het SWITCH-label draagt, besteedt speciale aandacht aan de combinatie van studie, werk en/of gezin. Welke opleidingen kan ik volgen via een SWITCH-programma? Bachelor in het officemanagement.: Management Assistant: meertalige communicatie mogelijk in afstandsonderwijs. Medical Management Assistant mogelijk in afstandsonderwijs.

Contacteer ons