Resultaten voor cursus open universiteit

cursus open universiteit
Studeren aan OU Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Kan ik de nodige discipline opbrengen om te studeren? Biedt de studierichting werkelijk wat ik ervan verwacht? eenvoudig en vrijblijvend kennismaken met de Open Universiteit via een compacte gratis cursus. Deze cursus kan evenwel niet opgenomen worden in de opleiding.
Gratis cursussen Afstandsonderwijs Universiteit Antwerpen.
Wie de smaak te pakken heeft gekregen, kan verder studeren bij de Open Universiteit of een andere instelling. open online cursussen. Afhankelijk van uw interesse kunt u dit zelfstudiemateriaal bekijken, doorlezen of systematisch bestuderen. De website van de UAntwerpen maakt gebruik van cookies.
Open Universiteit Brussel Vrije Universiteit Brussel.
Cursus van 7.5 EC. Cursus van 8.6 EC. Cursus van 12.9 EC. Administratiekosten bij betaling in 6 of 12 termijnen. Aanvraag Open Bachelorprogramma. Er kan een kortingsregeling van 50 of 80% op het cursusgeld van Open Universiteit aangevraagd worden KCOU.
Open Universiteit Universiteit Antwerpen.
De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau. Al onze cursussen zijn volledig voor zelfstudie ontwikkeld en worden modulair aangeboden. Als student kies je dus zelf wanneer je voor welke cursus inschrijft en waar en wanneer je studeert.

Contacteer ons