Zoeken naar thuisstudie rechten universiteit

thuisstudie rechten universiteit
Open Universiteit Universiteit Antwerpen.
De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit met studiecentra over heel Nederland en Vlaanderen. Aan elke Vlaamse universiteit is er een studiecentrum, dus ook aan de Universiteit Antwerpen. De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert hoogwaardig en innovatief afstandsonderwijs op academisch niveau.
Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Open Universiteit Gent. Een universitair diploma behalen op eigen tempo? Het kan aan Open Universiteit. De Open Universiteit verzorgt afstandsonderwijs op universitair niveau voor volwassenen. Alles over opleidingen. Studeren aan Open Universiteit. Alles over studeren aan Open Universiteit. 2017 Universiteit Gent.
online studeren studeren in het buitenland rechten thuisstudie.
hbo rechten thuisstudie. thuisstudie rechten universiteit. thuis studie mbo. cursus leren studeren. studeren in buitenland. opleiding online marketeer. opleidingen open universiteit. cursus open universiteit. thuis opleiding volgen. Rechten Opleidingen Thuisstudie Rechten NHA. Je hebt nog geen opleiding als favoriet toegevoegd.
Deeltijdopleiding Rechtsgeleerdheid WO.
Er zijn nog slechts vier universiteiten die een deeltijdopleiding in de rechten aanbieden. Nu beide Amsterdamse universiteiten daarmee gestopt zijn, blijven Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, Radboud Universiteit Nijmegen en het afstandsonderwijs van de Open Universiteit als opties over. Bij alle vier kun je terecht voor Rechtsgeleerdheid.
Open Universiteit Brussel Vrije Universiteit Brussel.
De gelijkwaardigheid houdt in dat het NARIC National Academic Professional Recognition and Information Centre het betreffende diploma gelijkwaardig verklaart met hetzelfde diploma uitgereikt door een Vlaamse universiteit. De Nederlandse masteropleidingen rechten, psychologie en onderwijswetenschappen omvatten minder studiepunten dan de equivalente opleidingen in Vlaanderen.
Opleidingen Rechten Universiteit Antwerpen.
De Faculteit Rechten biedt de basisopleidingen bachelor rechten en master rechten aan. De master in de rechten wordt in een Nederlandstalig master rechten en in een Engelstalig traject Master of Laws aangeboden. Vanaf academiejaar 2017-2018 kan je ook kiezen voor de afstudeerrichting master in de rechten: fiscaal recht.

Contacteer ons