Resultaten voor opleiding online

opleiding online
Cursus Frans online ALTISSIA.
U wil snel Frans leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Frans spreken enbegrijpen zonder te reizen. Leer Frans wanneer en waar u maar wil zonder vaste tijdstippen Onze onlinecursussen zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Frans leren een toegangspoort tot de Franstalige wereld. De kennis van het Frans is belangrijk in de Franstalige landen en regio's waaronder Frankrijk Franstalig België Zwitserland en Québec Canada. Het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien voor uw vakantie om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière.
Accreditering en opleiding RIZIV.
Expertgroepen maken deze cursussen in opdracht van het RIZIV of de Federale overheidsdienst Volksgezondheid. Evidence based medicine EBM. Ook heel wat Belgische informatiebronnen die gebaseerd zijn op medische evidentie bevinden zich online. Verpleegkundigen die vanaf 2011 bepaalde opleidingen hebben gevolgd kunnen daarvoor van ons een vergoeding ontvangen. Opleiding voor personeelsleden in verzorgingsinstellingen en diensten. Bepaalde personeelsleden van verzorgingsinstellingen en diensten kunnen een opleiding volgen die de Federale overheidsdienst volksgezondheid heeft erkend. Zij ontvangen daarvoor van ons een functiecomplement. Specifieke contactgegevens vindt u in de detailpaginas achter de linken van deze pagina. Laatst aangepast op 08 november 2016. Accreditering en opleiding Currently selected.
E-learning online opleidingen Robert Half.
In de huidige snel veranderende arbeidsmarkt moeten medewerkers in organisaties voortdurend over nieuwe kennis en vaardigheden beschikken. Dit geldt ook voor u. Robert Half biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van e-Learning een online trainingscentrum. e-Learning is 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk. Het gevarieerde aanbod bevat meer dan 8000 cursussen met trainingen op het gebied van Microsoft Office Word Excel PowerPoint Access Interpersonal Skills enz. Hebt u al een e-Learning wachtwoord? Ga dan direct naar de inlog pagina.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of zelfstudie NHA.
Vind de opleiding die bij je past! Beroepsopleidingen Beroepsopleidingen Eigen Zaak Starten Eigen Zaak Taalcursussen Talen Secundair Onderwijs Secundair Onderwijs Hobbycursussen Hobby. 03 / 257 51 91. 24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies. 15 dagen gratis op proef! Ruim 80 jaar ervaring. Leren op je eigen tempo. 03 / 257 51 91. Gratis 9 inch tablet toetsenbord bij elke inschrijving. tablet met XL 9 inch multitouch capacitief touchscreen. Google Android 5.1 besturingssysteem.
Online opleidingen Hogeschool Inholland.
Bekijk de vlogs van onze studenten. Een digitale opleiding bij Hogeschool Inholland is geschikt voor studenten die in staat zijn om vrijwel geheel zelfstandig een opleiding op afstand te volgen. Je volgt verantwoord beroepsgericht onderwijs door gebruik te maken van. Het belangrijkste kenmerk van deze studievorm is dat het aantal directe persoonlijke contacten tussen studenten en medewerkers van de opleiding zeer beperkt is. Studeren op afstand vraagt dan ook veel van je zelfstandigheid. Het doet een beroep op je discipline en doorzettingsvermogen. Digitaal studeren in deeltijd.
Gratis Cursus Online Leren op Eigen Tempo.
Les 4 Cellen opmaken. Les 5 Document opslaan. Les 6 Eenvoudige Formules. Les 7 Werkblad Basics. Les 8 Document Afdrukken. Les 9 Excel Formules. Gratis Cursus Online leren op eigen Tempo. Vind nu jouw online gratis cursus en ga aan de slag! Ontdek al onze gratis online cursussen. Deze zijn overal en altijd raad te plegen. Wil jij jouw passie delen?
Centrum Voor Afstandsonderwijs onderdeel van De Ondernemersschool.
Op die manier ben je zeker dat je kiest voor de opleiding die het beste bij jou past! KOM JE CURSUS INKIJKEN. Het CVA heeft het grootste opleidingsaanbod van de Benelux met meer dan 350 opleidingen in 28 vakgebieden. Je vindt dus zeker de opleiding waar je naar op zoek bent! Zit je nog met vragen? Contacteer dan zeker onze professionele opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder en geven je met veel plezier vrijblijvend studieadvies. JA IK WIL GRAAG STUDIEADVIES! Als student krijg je gratis toegang tot het online leerplatform.
Volg een erkende cursus of thuisstudie via CVA.
Je kan er meer dan 350 professionele opleidingen volgen. Wanneer je slaagt voor het examen behaal je een officiëel diploma. We bieden ruim 350 cursussen aan. Je zal dus steeds een opleiding vinden die jou interesseert. Bekijk het volledige cursusaanbod. Het inschrijvingsgeld omvat bij elke opleiding het examen en eventueel het herexamen. Je kan gedurende vijf jaar het examen komen afleggen. Studeren bij De Ondernemersschool doe je niet alleen. je wordt gedurende een heel jaar professioneel begeleid door je individuele docent. Daarnaast krijg je ook toegang tot het elektronische studentenplatform. Doordat jaarlijks duizenden cursisten een opleiding volgen kunnen we de beste kwaliteit aanbieden tegen de laagste prijzen van de Benelux! Snel en eenvoudig inschrijven.

Contacteer ons